dimarts, 29 de juliol del 2008

Santa Magda

Després d'uns mesos sense xafar la "meca" de l'electrònica valenciana, dissabte passat vam peregrinar fins a Barraca per a gaudir amb el show de la polonesa Magda. Aquesta era la tercera vegada que l'artista visitava aquestes terres, dues d'elles amb el protagonisme total (que equival a punxar al circ, la pista central de Barraca) i on va brillar amb una àurea especial.
Així va ser, de fet, aquest dissabte, on l'estrella femenina del segell M_nus va iniciar una sessió inoblidable entorn a les 4:30-5:00 fins el tancament de la sala (a les 8:30, excessivament prompte, caguendéu!).

La veritat és que vaig disfrutar com no recordava... l'ànim no va decaure en cap moment i ens vam convertir en autèntics animadors de la Sala. No vam parar de botar durant tota la nit i de fer sonar un xiulet que portàvem i que utilitzavem per acompanyar els pujadons, que van anar seguits, un darrere l'altre. I és que el show de Magda va ser tan sumament espectacular que no podíem parar de ballar i de cridar (sense estupefaents de cap tipus). La potent música de Magda (que va oblidar el minimal estricte al fons de la seua maleta) es va apoderar de nosaltres d'una manera tan brutal que no vam eixir ni a prendre l'aire durant el temps que durà la sessió. Ni de conya. Vam suar com a porcs i va valer la pena. Santa Magda beneïda!

I com a mostra, un botó:


+ info: http://www.unmagda.com/
http://www.myspace.com/minimagda

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja tocava actualització

(!!!)

selektah ha dit...

ei! ja faig prou amb no tancar per vacances!!! jejeje