diumenge, 6 de juliol del 2008

Silenci: arriba la veu de l'experiència



El número zero de la Revista Silenci ja està enllestit. Que... què és Silenci? Per als seus creadors, Silenci és una eina per a "fugir del soroll i les interferències", un instrument per "crear una atmosfera necessària gaudint amb tots els sentits dels esdeveniments culturals que ens envolten i alhora descobrir propostes silenciades fins ara. Silenci aborda amb reportatges, entrevistes, recomanacions, ressenyes i articles d'opinió els temes culturals més rellevants com la literatura, el cinema, la música, el teatre i l'art. Però no vol quedar-se ahí, vol anar més enllà, tractant d'apropar alguns aspectes de la nostra cultura amb seccions com Mirall, Fusió, Oficis, Oxígen, Mercat... on es presenten personatges, exemples d'integració, ocupacions o viatges sense oblidar la gastronomia, les noves tendències o altres expressions artístiques".

El número 1 sortirà al mes de setembre, amb 68 planes a tot color; serà gratuïta, íntegrament en valencià i amb una tirada de 10.000 exemplars. Un projecte ambiciós i molt especial que pretén estar a l'altura del País Valencià del segle XXI. La meua més sincera enhorabona als companys i companyes que es troben al seu darrere i... llarga vida a Silenci!

I com que el número zero ja es troba penjat a la xarxa, aprofite per recomanar l'entrevista que Silenci ha fet a Teresa Pratginestós, l'àvia de la música electrònica i imatge d'un nou festival de música house, el T-Shirt (pàgines 14 i 15). Vegeu-la ací.

Jo de major vull ser com ella!