dijous, 4 de juny del 2009

Nou maxi d'Orxata!

Hola família,

tornem amb notícies fresquíssimes.

Si heu estat seguint-nos últimament sabreu que hem estant gravant 3 temassos ben fresquets per poder suportar l’estiu. Doncs bé, ja estan ací!

Es tracta del maxi single 2.0 beta 1, que inclou una mostra dels nous temes que estem preparant, amb ritmes que van des de l'eurodance de principi dels 90 fins al techno més actual, passant per estils com el dubstep o el reggaeton; una delícia!

Si voleu aconseguir-lo físicament l’única forma que tindreu és anant al quiosc i demanant el número de juny de l’Enderrock, on trobareu un cd amb els 3 temes nous d’Orxata, 3 temes del nou disc de Compartir Dóna Gustet i 3 temes inèdits del grup experimental E.S.O.C.

Si no podeu aguantar-vos o passeu ja dels formats físics la forma més ràpida d’aconseguir els 3 temes és anant al Jamendo i baixant-vos-els totalment de bades!

El maxi l'hem fet per a compartir-lo, aixina que esperem que vos agrade i que el compartiu tant com pugau, que l'incrusteu als vostres blogs, que el poseu a l'eMule, que graveu discos i els regaleu, que el punxeu a les vostres festes, ... Xiquets que arriba l'estiu!