dissabte, 16 d’agost del 2008

Amb aroma a taronja

XIQUETES, XIQUETS esta és la bona, gustet per a tots...


Electro-Jota Rave

El dissabte 23 d'agost oferim una super rave dominguera delicatessen en València amb l'excusa de fer un videoclip per a "Compartir Dóna Gustet", el nou projecte de Vinga Va! El videoclip serà una remescla d'un cant d'estil -o jota Valenciana- interpretat pel llegendari "Xiquet del Carmen" i reinterpretada per Electroputas (http://electroputas.net)

El lloc: un magnífic taronjar al costat del riu Túria (per on encara porta algo d'aigua...)

El tema de la rave és L'ELECTRO JOTA o les DANÇAES PUNK:

Com ja sabeu la jota és un ball d'ençà que ballaven les xiquetes i els xiquets en mig dels bancals pa vore què passava (us sona?). L'etimologia de "Jota" prové de l'antic xota, este del mossàrab *šáwta, salt, i este deriva del llatí saltāre, ballar. Algunes teories diuen que este ball va nàixer a València, provenint de la paraula del valencià antic xotar (botar o saltar), que va passar al castellà com "jota".

Ací el xiquet del Carmen ens dóna el seu parer sobre els nostres orígens mossàrabs:



Seria ideal vindre vestits de dances, o jota o imaginari semblant, com de fallera (i visca Berlanga), però molt sexy, punkglam..., perquè la tradició no està renyida amb les males formes, com el maleducat Toni de l'Hostal...
Tindrem a tres expertes en aquestes danses per a orientar el nostre estil.
Serà un ambient familiar i plaenter. Tindrem bona música i fruita fresca tota la nit. 15.000 watts de potència alta fidelitat. Començarem a les 00:00h i anirem escalfant l'ambient poc a poc, com per a un arrocet amb socarrat. Avançada la nit, Electroputas farà un directe trenca-cames i comptant també amb altres directes i dj's. S'intentarà fer també una paelleta a l'alba (voluntaris?)...
Mentrestant s'anirà filmant tota la nit el videoclip i al despuntar el dia farem una jota multitudinària a ritme de Drum&Bass

Vos adjuntem una imatge amb el mapa de com arribar (de totes formes hi hauran indicacions) i ací teniu un enllaç al gúguel maps, on podeu dir-li que vos faça un itinerari des d'on estigau fins al ravasso, tecnòlogi pàuer!
http://maps.google.com/maps/ms?t=h&ie=UTF8&hl=es&msa=0&ll=39.556554,-0.580612&spn=0.004434,0.009356&z=17&msid=112989739991074714715.0004514731350d3a70d65 en el camp de la figuera i la caseta...Tot a Riba-roja del Túria, al costadet de la jungle.
Emporteu-vos tovalla perquè a l'acabar anirem tots a fer-nos un bany a la piscina municipal de Riba-roja del Túria. I com diria Dj Bartual "bakalao per a tu-tururú"
Us esperem