dimarts, 6 de maig del 2008

Naix Sónar Ràdio

(publicat a adn)
Conèixer abans del Sónar com sona el retorn de Leila, el crossover combatiu de M.I.A. o la reunificació de Mad Mike Banks i Jeff Mills en el seu projecte X-102 és a partir d'avui possible gràcies al naixement de Sónar Radio.
La voluntat del Festival de Música Avançada i Art Multimèdia més important del món per acostar les últimes tendències en música electrònica queda reforçada des d'avui amb aquesta nova emissora on-line, a la qual es pot accedir des de la pàgina web del festival les 24 hores del dia. O siga, ACÍ.

En coproducció amb ScannerFM, la filosofia d'aquesta emissora és exercir d'escenari virtual, tant abans com durant el festival. "És un projecte únic", segons explica Bruno Sokolowicz, codirector de ScannerFM. Ara com ara, no s'havia donat, malgrat que molts esdeveniments també retransmeten el que esdevé en el seu festival. Sónar Ràdio també emetrà el que succeeixi durant el 19, 20 i 21 de juny, però prèviament es podrà tenir accés a la seva programació des del player de la seva ràdio, on es reflecteix a més l'escenari i hora d'actuació del que sona.

Sónar Radio té entre els seus altres atractius l'estrena de primícies mundials. Entre ells, com van avançar des de l'organització, el nou de Leila, Blood, Looms and Blooms,Gangbang, l'àlbum Los Àngeles, del hip hopero Flying Lotus, el primer tema de Laurent Garnier en anys, Back to my roots, i sessions exclusives de DJs com Miss Kittin.



Descobrir el Sónar a tota hora

Sónar Ràdio permetrà descobrir la seva programació a través de tres franges horàries: Fórmula Sónar aprofundeix en la cara menys coneguda dels artistes presents o afins al festival. Aquesta franja també està dedicada als segells d'aquesta edició. Sónar a la carta recupera les seleccions temàtiques de les seves quinze edicions, mentre que Sónar 15 anys serà l'espai on s'emetin els hits més destacats de la història del festival.