diumenge, 15 de juny del 2008

Neix el segell discogràfic Loudeast Records per a donar suport el ´house exquisit´

Publicat en Levante, 14/06/2008.

Loudeast Records és un segell valencià que neix de la inquietud musical del seu creador, Nacho Marco, qui després d'una sòlida trajectòria en els últims anys com a productor (ha gravat per als millors segells de música house d'Europa i Estats Units, i remesclat a estrelles de la talla de Shakira o Fangoria) i reconegut punxadiscos a nivell internacional (ha passat pels millors clubs i festivals de mig món) ha decidit donar el salt a la producció executiva.
L'enfocament del segell és donar una visió àmplia del house, i per a això ha comptat amb la col·laboració d'una important nòmina d'artistes ja consagrats com Mike Shannon, cio (a.k.a Landro Gámez), C-Rock, Duckbeats, The Timewriter, Terry Llig Brown Jnr, Garcynoise, Wagon Cookin, Dj Grobas o Dj Ino. També pretén servir com plataforma de llançament de nous artistes d'Espanya, Regne Unit, Sud-àfrica... D'aquesta manera, amb quatre discos ja en el mercat, Loudeast Records es proposa seguir donant suport el house més obert i exquisit durant els pròxims anys.
El divendres 13 de juny va tenir lloc la presentació del segell en un marc incomparable, Estrella Damm Lounge (en el Port de València) i va contar amb l'actuació d'un dj convidat molt especial, el londinenc Jimpster. Jimpster és un dels noms més importants de la música electrònica del moment. És el creador del segell Freerange, per al qual han gravat artistes (Square One, Kirk DeGiorgio, Manuel Tur, Switch, Fred EverythingÉ) i, alhora, el seu nom és sinònim de qualitat absoluta dintre de l'escena house.
Nacho Marco, l'home que punxava quan vaig conéixer la persona més especial de la meua vida.