dilluns, 5 de maig del 2008

AtVersaris: La vida són 2 dies

Cliqueu ací per descarregar “La vida són 2 dies”.

Bé, aquí ho teniu una altra vegada. Donades les presses (autoimposades) i les circumstàncies, estem prou satisfets d'aquest tastet preestival. Merci per descarregar-vos aquest treball fet a casona, i no oblideu d'acostar-vos al centre social, al bar o qualsevol concert per adquirir-lo físicament a partir de mitjans d'aquest mes. Els beneficis aniran pels buseros i buseres de tmb, per la seva demostració de força, perquè ens han injectat esperança i sobretot, perquè ho necessiten. I a vosaltres, companys de tmb, causa i motor d'aquest avançament discogràfic, gràcies per demostrar-nos amb la vostra lluita que entre el postmodernisme cultureta que nega el paper de la classe treballadora en la transformació de la societat i l'obrerisme més sectari hi ha un equilibri que ara també ha reixit ambla vostra victòria: la unitat popular entre moviments socials i treballadors, i l'assemblea com a alternativa a les burocràciessindicals pactistes.

Contents d'haver arribat a temps per sortir el Primer de Maig, orgullosos de la gent de Can Vies pel suport donat a aquesta i moltes lluites amb gran visió i entrega, així com a la resta de col·lectius i entitats solidàries, agraïts als col·legues de Propaganda pel Fet per haver vist amb molt bons ulls la idea i haver-nos ajudat en tot, i encantats dels nostres respectius companys i companyes de casa per la paciència... Ara més que mai, convençuts que la victòria no està tan lluny perquè la crisi capitalista no la pagarem nosaltres una altra vegada. Franki, aquí a fora s'acaba la paciència! Una abraçada, preciós!
---
AtVersaris, 1r de maig de 2008

2 comentaris:

Marc Peris ha dit...

Ei perla, ací d nou en la blocosfera.
Felicitats pel bloc, pel disseny ( qui te la fet, perraca? me'ls poses amb altre... ), i per intentar posar un poc de cultura musical d'avantguàrdia dins aquest món. Pega-li encara més canya.
Sucram.

selektah ha dit...

Gràcies Marc, ja sé que és difícil de creure, però el disseny l'he fet jo mateixa. Bo, realment allò dels puntets és una plantilla més, jo sols m'he encarregat de posar les imatges i el contingut, però vaja, vist els resultats, sembla que dóna el pego.
Intentaré pegar-li canya, però això de tenir dos blocs i els exàmens al cantó, ho impossibilita un poc.
En fi, que moltes gràcies pels piropos... venint de tu lo del disseny, la flipe en colours. Un beset i... a escoltar Sónar Ràdio!